Deze week heb ik een gesprek gehad met de directeur van het Oorlogsmuseum in Overloon, een plek waar ik, na onderzoek op diverse locaties, graag "de muur van Vrijheid" op zou willen bouwen.
En ik kan zeggen, dat het werkelijkheid gaat worden! "De muur van Vrijheid" zal van 8 maart tot 18 oktober 2019 (7 maart officiele opening alleen voor genodigden) opgebouwd worden op een mooie plek in het museum, tegelijk met de boekpresentatie van het boek "Een Muur van Vrijheid".
Inmiddels ben ik begonnen met de voorbereidingen en ik kan ook laten weten dat er allerlei mooie ideeen ontstaan en... de muur zal groter worden dan ooit tevoren!
Mocht je nog niet op de mailinglijst staan, en wil je dit proces volgen, geef dan je emailadres even aan me door (via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)